Al sinds 1936 weten onze klanten JD Schoenmode te vinden in het historische centrum van Harderwijk. Hier is de onderneming van origine begonnen als schoenmakerij. In 1968 veranderde Jan Derks, de tweede generatie, de koers. Hij besloot niet alleen schoenen te maken, maar ook schoenen te verkopen. Een schoenenwinkel werd toegevoegd aan de schoenmakerij. Zo ontstond de naam JD Schoenmode.

Inmiddels is het bedrijf overgedragen aan de derde generatie: Edwin Derks. Onder zijn leiding heeft JD Schoenmode een nieuw leven gekregen, gericht op de verkoop van schoenen. Met zijn unieke blik op de huidige schoenentrends kun je bij JD Schoenmode terecht voor originele, trendy en modieuze dames- en herenschoenen en een ruim aanbod aan accessoires. Je vindt onze collectie zowel online als in het monumentale pand in het centrum van Harderwijk.

Bij JD Schoenmode staat de klant centraal. Wij bieden een unieke en afwisselende schoenencollectie, samengesteld door Edwin. Jaarlijks bezoekt hij verschillende beurzen in Europa om inspiratie op te doen voor een unieke collectie. Zo is hij meerdere keren per jaar in Milaan, Düsseldorf en Antwerpen te vinden om hier op de schoenenbeurzen de nieuwste trends te ontdekken.

Door in te spelen op de huidige trends staat het assortiment van JD Schoenmode nooit stil. Ondanks het afwisselende karakter van de collecties van JD Schoenmode is er één ding constant: stijl in combinatie met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij JD Schoenmode kun je terecht voor stijlvolle en comfortabele schoenen van de beste materialen met een verbluffende kwaliteit. Door een mix aan te bieden van trendy schoenen en unieke eyecatchers verrast JD Schoenmode je keer op keer.

Edwin

Als eigenaar is Edwin de dynamische kracht achter JD Schoenmode. Van het zorgvuldig selecteren van unieke collecties tot advies geven aan klanten in de winkel. Met zijn modieuze en originele kijk en passie voor het vak maakt hij JD Schoenmode tot iets unieks.

Angelique

Al meer dan 20 jaar is Angelique een vaste waarde voor JD Schoenmode, en dat zien we terug in haar ervaring. De styling van de winkel en de etalage neemt zij altijd voor haar rekening. Met haar creativiteit is ze tevens de aangewezen persoon om de perfecte schoen te vinden die bij elke outfit past. Klanten weten dat ze altijd op Angelique kunnen rekenen voor deskundig advies en stijlvolle suggesties.

Janneke

Janneke is sinds 2017 een vertrouwd gezicht in onze winkel in Harderwijk, en klanten kennen haar maar al te goed. Ze neemt graag de tijd voor elke klant en staat klaar om te helpen bij het maken van de beste keuze. Janneke zorgt ervoor dat elke klant naar buiten loopt met een schoen die bij zich past!

June

June is de jongste van het team, maar zeker niet de minste. Inmiddels werkt ze al meer dan 5 jaar bij JD Schoenmode. Met haar frisse blik op de laatste modetrends helpt ze onze klanten zowel in de winkel als achter de schermen in het magazijn.

Je vindt JD Schoenmode aan de Donkerstraat in Harderwijk. Onze schoenenwinkel is te vinden in een voormalig kapittelhuis uit 1452 en ligt in het hart van Harderwijk aan de belangrijkste winkelstraat. Hier staat ons deskundige en betrokken personeel voor jou klaar om samen de schoenen te vinden die perfect bij jou passen. Jouw stijl, onze passie!