Indien het door jou aangekochte en ongebruikte artikel(en) uit de JD-webshop niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je het artikel(en) binnen 14 dagen retourneren of naar onze winkel in Harderwijk brengen. De kosten voor de verzending hiervan zijn voor je eigen rekening.

Bij de levering van de bestelling wordt er een pakbon meegestuurd, stuur deze pakbon mee terug in de retourzending. Het artikel dient onbeschadigd en in de originele verpakking te worden teruggestuurd. Bij onnodige schade of franco verzendingen zullen we deze kosten in vermindering brengen. We accepteren geen franco- of rembours verzendingen.

Indien we het artikel(en) weer retour hebben ontvangen, en alles is in orde 🙂 , dan betalen we je zo snel mogelijk weer terug. We doen dit vaak dezelfde dag al, maar zorgen er minimaal voor dat dit uiterlijk binnen 5 werkdagen is. Wij betalen uitsluitend terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Het adres voor retourzending:
JD Schoenmode
Donkerstraat 26
3841 CC Harderwijk

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat, of een heel ander artikel?

Neem dan even contact met ons op! We kijken samen even naar de makkelijkste oplossing.

Bestellingen die online in onze webshop zijn gedaan kun je ruilen of retourneren in onze winkel in Harderwijk. Neem het artikel mee en kom gezellig even naar onze winkel. Hier kan je even passen en genieten van onze complete collectie!

Het is helaas niet mogelijk om contant geld terug te krijgen in de winkel. Wij betalen enkel uit op hetzelfde betaalmiddel waarmee de bestelling is geplaatst. We doen dit vaak dezelfde dag al, maar zorgen er minimaal voor dat dit uiterlijk binnen 5 werkdagen is. Wij betalen uitsluitend terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de bestelling hebt geplaatst.